Halogenerator Wolly

Voor halotherapie in droge ruimten

De Wolly halogenerator gebruikt 100% natuurlijke zoutkristallen met de hoogste zuiverheid (niveau 10 bij een schaal van 1 op 10). Deze zoutkristallen worden aan het apparaat toegevoegd en er wordt vervolgens lucht over de zoutkristallen aangezogen. Doordat de lucht over de kristallen aangevoerd wordt, wordt de lucht gezuiverd. Stofdeeltjes – die in reguliere systemen door een filter worden opgevangen – blijven achter op de kristallen.

Halogenerator Wolly verspreidt hierna de gezuiverde lucht, waaraan de halogenerator microscopisch kleine, voorbewerkte mineraaldeeltjes toevoegt. Na zes tot twaalf weken moeten de kristallen met heet water worden schoongespoeld, daarna kunnen ze weer worden hergebruikt. Het Wolly-kastje kan gewoon in uw woonkamer of slaapkamer gezet worden. Een paar uur in de nabijheid van het apparaat verkeren, is al genoeg om effecten te merken.

Interesse in de halogenerator Wolly? Bekijk hieronder de prijzen.

Halogenerator Wolly van Maytec Nederland

Prijzen halogenerator Wolly

De Wolly halogenerator wordt compleet met een startpakket geleverd met onder andere:

  • Pyrex schaal
  • Spatel
  • Mengvloeistof 2,5 liter
    • deze is voldoende voor circa 100 behandelingen (minimaal 3 maanden), afhankelijk van de gebruiksduur per keer.
  • Elektronische tijdschakelaar

€ 895,00

Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Voor vragen omtrent de behandelduur, intensiteit en de toepassing van de mineralen en kristallen staan we u met onze ervaring graag te woord. We kunnen u ook adviseren omtrent de keuze van het apparaat en over de optimale plaatsbepaling op locatie.

Neem contact met ons op als u de Wolly halogenerator wilt kopen of een maand wilt uitproberen.