Halogenerator WHR

Voor zouttherapie in vocht ongevoelige ruimten

Anders dan Wolly is de WHR bedoeld voor natte ruimten en heeft een lamellensysteem waar de lucht doorheen gezogen en geblazen wordt in de vorm van fijne nevel. Deze WHR is ideaal voor gebruik vóór een douche of bad en werkt erg snel. Iemand moet met de te behandelen plek op dezelfde hoogte zitten als de damp die het apparaat verlaat. Eén tot drie minuten de koude lucht inademen door neus en mond is voldoende. Bij het gebruik tegen specifieke huidproblemen geldt dat vijf of zes minuten zitten voldoende is. Bij het WHR apparaat merken mensen de positieve werking vaak direct. Na een paar behandelingen wordt er over het algemeen al resultaat geboekt.

Ook deze zouttherapie behandeling kunt u in het comfort van uw eigen huis uitvoeren. Wist u dat deze vorm van halotherapie ook zeer geschikt is voor paarden of kleinere huisdieren? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Interesse in de halogenerator Wolly? Bekijk hieronder de prijzen.

Maytec Nederland Halotherapie behandeling
Zouttherapie behandeling met de WHR halogenerator

Prijzen halogenerator WHR 1.5

De WHR halogenerator wordt exclusief vloeistof geleverd. De WHR halogenerator is alleen te koop, niet te huur.

De WHR halogenerator kost €495,00

Los verkrijgbaar

  • Vloeistof 2,5 liter. Deze hoeveelheid is goed voor totaal 10 liter mengsel
    Prijs vloeistof: € 52,50
  • Mineralen – Kristallen alleen nodig bij “Wolly” 1,5 liter.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Voor vragen omtrent de behandelduur, intensiteit en de toepassing van de mineralen en kristallen staan we u met onze ervaring graag te woord. We kunnen u ook adviseren omtrent de keuze van het apparaat en over de optimale plaatsbepaling op locatie.

Neem contact met ons op als u de WHR halogenerator wilt kopen of een maand wilt proberen.