Ja, dat kan zeker. Bij Maytec Nederland kunt u een halotherapie generator een maand proberen. Bekijk hier meer informatie over de te huren Wolly halogenerator.

Halotherapie, ook bekend onder de naam zouttherapie, is een vorm van natuurlijke geneeskunde waarbij gebruik wordt gemaakt van zout. Tijdens een behandelingssessie van halotherapie wordt er via een generator zout verneveld in een ruimte. Door het inademen van de vernevelde zoutdeeltjes kunnen veel positieve gezondheidseffecten ervaren worden.

Halotherapie is voor iedereen vanaf 6 maanden geschikt en helpt bij verschillende lichamelijke klachten. Zoutbehandeling helpt o.a. bij: COPD, Hooikoorts, luchtwegallergieën, astma, eczeem, psoriasis, bronchitis, rokershoest, keelontsteking, Cystric Fibrosis, bijholteontsteking, voorhoofdholteontsteking, oorontsteking, slijm in de longen, jeugdpuistjes / acne, verkoudheid.

Het voordeel van halotherapie aan huis is dat u een zouttherapie kastje thuis kunt gebruiken. De Wolly kost €895 en de WHR €595 (excl. vloeistof). De halogenerator Wolly wordt geleverd met vloeistof voor circa 100 behandelingen.

Doordat u de halogenerator in huis heeft, heeft u geen reiskosten en bent u geen tijd kwijt aan een bezoek aan de zoutkamer. De aanschaf van halotherapie aan huis scheelt u dus al ruim 100 bezoekjes!

Meer lezen over de prijzen? Klik hier.

Het voordeel van zouttherapie thuis is dat de halogenerator in eigen bezit is en je het kunt gebruiken wanneer je wilt. Geen reiskosten naar de zoutkamer meer, geen constante uitgaven voor de halobehandeling en niet vastzitten aan de tijd van de behandeling.

Genieten van de halotherapie thuis, in het comfort van de eigen woning! De effecten van de zouttherapie met halogenerator is een perfect alternatief, omdat deze een constante zoutconcentratie afgeeft. Zo geniet u van de beste zouttherapie behandeling: voor het hele gezin.

Zeker! Halotherapie voor paarden is veilig en levert veel gezondheidsvoordelen voor een paard. De gezondheid van je paard is natuurlijk ontzettend belangrijk en je doet er alles aan om je paard gezond en fit te houden. Probeer eens een zoutbehandeling en ervaar de voordelen zelf.

Het halotherapie kastje Wolly is geschikt voor het gebruik in „droge“ ruimtes. Denk hier bijvoorbeeld aan uw woonkamer of slaapkamer. De Wolly zuivert de lucht van een ruimte, waardoor u schone lucht inademt.  Stofdeeltjes – die in reguliere systemen door een filter worden opgevangen – blijven achter op de zoutkristallen die in de generator gebruikt worden.

De WHR halogenerator is geschikt voor natte ruimtes, zoals de badkamer. Deze WHR is ideaal voor gebruik vóór een douche of bad en werkt erg snel.

Klik hier en lees meer over beide halotherapie producten.

Maytec Nederland verkoopt twee verschillende soorten halogeneratoren voor zouttherapie aan huis. De Wolly generator en WHR generator bieden wij aan, lees meer over de halogenerator kosten op deze prijzen pagina.

Bij de halotherapie wordt het paard naar een afgesloten ruimte gebracht, zoals een trailer of stal. Zo kan het paard het zout goed inademen. De mobiele WHR Halogenerator van Maytec Nederland maakt van elke stal of box een efficiënte zoutkamer.

Ja, de halogenerator Wolly is te huren. De halogenerator is per maand uit te proberen voor zouttherapie aan huis.