Halogenerator kopen?

Zouttherapie bij u thuis

Genieten van het zoutkamer effect in uw eigen huis? Of zoekt u een natuurlijk product om de gezondheid van uw paard of huisdier te verbeteren? Maytec Nederland maakt het mogelijk! Op dit moment bieden wij twee halotherapie producten aan. Dit zijn de Wolly halogenerator en WHR halogenerator. Onderaan deze pagina staan de prijzen van onze producten beschreven.

Prijzen halotherapie aan huis

Prijs Wolly halogenerator

Voor halotherapie in droge ruimten

De Wolly halogenerator wordt compleet met een startpakket geleverd met onder andere:

  • Pyrex schaal
  • Spatel
  • Vloeistof 2.5 liter (voldoende voor circa 100 behandelingen, minimaal 3 maanden, afhankelijk van de gebruiksduur per keer)
  • Elektronische tijdschakelaar.

€ 895,00

Prijs WHR halogenerator

Voor halotherapie in vocht-ongevoelige ruimten

De WHR halogenerator wordt geleverd exclusief vloeistof.

€ 495,00

Los verkrijgbaar

  • Vloeistof 2,5 liter. Deze hoeveelheid is goed voor totaal 10 liter mengsel.
  • Mineralen – kristallen zijn alleen nodig bij gebruik van de Wolly halogenerator. 1,5 liter.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Voor vragen omtrent de behandelduur, intensiteit en de toepassing van de mineralen en zoutkristallen staan we u met onze jarenlange ervaring graag te woord. We kunnen u ook adviseren omtrent de keuze van het halotherapie apparaat en over de optimale plaatsbepaling op locatie. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Vergoeding zorgverzekering halotherapie

Goed nieuws! Zorgverzekeraars verdiepen zich nu ook in zouttherapie / halotherapie en de effecten die het heeft op de gezondheid. In de toekomst kan dit betekenen dat halotherapie aan huis vergoed wordt door uw zorgverzekeraar. De Wolly halogenerator en WHR generator aanschaffen kan in de toekomst misschien (deels) vergoed worden waardoor de kosten lager uit kunnen vallen.

Wilt u niet langer wachten en halotherapie eens uitproberen? Voor de Wolly halogenerator is ook een optie voor huurkoop. Meer weten over dit halotherapie apparaat? Neem contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *