Het ontstaan van Maytec Nederland

Halotherapie aan huis

Maytec Nederland is het bedrijf achter de Wolly halogenerator en de WHR halogenerator. Aan het roer staat ondernemer Leo Huibers. Leo is ondernemer in hart en nieren. In 2016 richtte hij Maytec Nederland op, nadat hij met behulp van zoutkristallen een oplossing vond voor zijn astmatische klachten en huidklachten.

Leo is al sinds zijn jeugd astmatisch. Op zakenreis, zo’n veertig jaar geleden, hoorde hij in een Oost-Europees land een verhaal over de werking van mineralen. Bij de mijnwerkers in deze mineraalmijnen viel het op dat een uitzonderlijk laag percentage ziek werd. Studies uit die tijd wezen uit dat mensen gezonder en langer konden leven.

Leo vertelt: “Toen ik hoorde van de heilzame werking van de zoutmineralen heb ik mij er in verdiept. Ik heb een apparaat ontwikkeld – een halogenerator – waarmee in het comfort van je eigen huis de mineralen hun werk kunnen doen. Je kunt zelf bepalen wanneer”.

Leo, die al ervaring had met kristallen in de geurenwereld, besloot zich in de materie te verdiepen en als we een paar sprongen voorwaarts in de tijd maken, is daar Wolly halogenerator: een kastje dat werkt op basis van natuurzuivere kristallen en vloeistoffen, en die de lucht in een ruimte filtert.

Toch merk ik het effect vooral door de positieve ervaringen van mijn clientèle. na een aantal sessies zijn de eerste resultaten al merkbaar. Men is beter beschermd tegen infecties.

Leo Huibers

De bewezen werking van halotherapie is aangetoond in diverse medische- en wetenschappelijke onderzoeken en artikelen.

Zelf halotherapie aan huis proberen?

Bent u benieuwd naar wat halotherapie voor u kan betekenen? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Tel: +31 (0)6 30 10 03 83
info@maytecnederland.nl

Maytec Nederland halotherapie paarden

Maytec Nederland in de media

Meer lezen over Maytec Nederland in Bennekom? Er zijn verschillende artikelen verschenen over ons! Wilt u met ons samenwerken voor een nieuwsartikel of blog? Neem dan contact met ons op!

Veenendaal totaal: Uw zoutkamer in eigen huis

AD.nl: Hoe een sneeuwstorm in Polen Leo én anderen van hun benauwdheid afhielp: ‘Mensen zijn er echt mee geholpen’