Effecten van halotherapie

Effecten van Halotherapie

Het kan zeven tot achtentwintig dagen duren voordat de effecten van de werking worden waargenomen. Het verschilt enorm; sommige mensen ervaren de weldadige werking al binnen een paar uur. De gezuiverde lucht van de halotherapie heeft een positief effect op allerlei klachten. Vastzittend slijm wordt opgelost en verlaat het lichaam op een natuurlijke manier, ontstekingen slinken, verkoudheden lossen op, oren gaan weer open, mensen ervaren extra lucht en hebben meer energie. De resultaten liegen er niet om. We krijgen veel positieve respons van gebruikers. Eén van de mooiste omschrijvingen was dat het apparaat de kwaliteit van leven had teruggegeven. Daar doen we het voor!

Luca kan weer mee sporten!

“Luca was kortademig, astmatisch en zat aan de antibiotica. Sporten lukte hem niet meer. Nadat hij Wolly een paar weken had gebruikt, was Luca opeens wél weer in staat om te sporten. Hij heeft extra lucht en energie gekregen. En we hebben geen kosten meer aan onder andere de hoestdrankjes en geneesmiddelen die hij had. Hij was zelfs weer van de antibiotica af”, vertelt Ria Donkersteeg, de moeder van Luca.

Het verhaal van Hans

Hans de Kruijf uit Veenendaal heeft al jaren last van chronische voorhoofdholteontsteking en heeft daarnaast een allergie voor pollen. “Ik heb al heel wat dokters gezien voor mijn benauwdheids- en verkoudheidsklachten. Daar waar ik echt baat bij had, was de zoutkamer. De schone lucht zuiverde mijn longen en holtes. Het enige nadeel daarvan is dat ik er na werktijd of in het weekend pas naartoe kan en het bezoek dus goed moet plannen.” Na een artikel te hebben gelezen over de Halo generator van Maytec Nederland besloot hij direct contact op te nemen. “Leo Huibers heeft mij laten zien hoe het werkt en hoe ik het beste resultaat kan krijgen. Voorheen was ik eigenlijk altijd verkouden, kreeg regelmatig antibioticakuren en had pufjes van de KNO arts. Niets meer van dat alles nu ik de halotherapie volg. Ik ben laaiend enthousiast!”.

Het verhaal van Eliza

“Jarenlang kampte ik met COPD-klachten en hoestklachten. Een ander probleem was het vasthouden van vocht. Vaak was ik benauwd. Het kostte me enorm veel energie. Net als veel andere mensen gebruikte ik uiteenlopende medicijnen. Van pufjes tot andere medicijnen, maar het hielp mij weinig. Ook mijn kinderen waren vaak verkouden. Sinds ik de Wolly-generator ’s nachts laat draaien zijn mijn klachten weg. Sterker, ik hoest niet meer en de verkoudheid is weg. Daardoor slaap ik beter en heb meer energie. Ook mijn kinderen zijn niet meer ziek geweest. Onze kwaliteit van leven is sterk verbeterd”.

Het verhaal van Astrid

“Ik ben mijn hele leven al astmapatiënt. Een groot deel van het jaar ben ik benauwd. Net als veel andere astmapatiënten gebruik ik veel medicatie, zoals prednison. Prednison is een middel dat tijdelijk helpt bij het verlichten van mijn klachten, maar dat op termijn niet goed is voor je lijf. Ik heb alles al geprobeerd om mijn astmaklachten te verhelpen. Van acupunctuur, bioresonantie therapie tot homeopathie. Zonder goed resultaat.

Totdat ik eind vorig jaar in contact kwam met Leo en zijn bedrijf Maytec Nederland. Ik huurde voor een maand de “Wolly” generator en dat hielp vrijwel direct. Ik gebruik hem nu iedere dag tijdens mijn slaap. Als gevolg gebruik ik minder medicatie en mijn conditie en weerstand is ook beter. Ik ben er erg blij mee!”