Effecten van halotherapie

Het kan zeven tot achtentwintig dagen duren voordat de effecten van de halotherapie werking worden waargenomen. Het verschilt enorm; sommige mensen ervaren de weldadige werking al binnen een paar uur. De gezuiverde lucht van de halotherapie heeft een positief effect op allerlei klachten. Vastzittend slijm wordt opgelost en verlaat het lichaam op een natuurlijke manier, ontstekingen slinken, verkoudheden lossen op, oren gaan weer open, mensen ervaren extra lucht en hebben meer energie. De resultaten liegen er niet om. We krijgen veel positieve respons van gebruikers. Eén van de mooiste omschrijvingen was dat het apparaat de kwaliteit van leven had teruggegeven. Daar doen we het voor!

Luca kan weer mee sporten!

“Luca was kortademig, astmatisch en zat aan de antibiotica. Sporten lukte hem niet meer. Nadat hij de Wolly halogenerator een paar weken had gebruikt, was Luca opeens wél weer in staat om te sporten. Hij heeft extra lucht en energie gekregen. En we hebben geen kosten meer aan onder andere de hoestdrankjes en geneesmiddelen die hij had. Hij was zelfs weer van de antibiotica af”, vertelt Ria Donkersteeg, de moeder van Luca.

Luca_Maytec Nederland

Het verhaal van Rianne

“Omdat ik last had van hooikoorts en een eeuwig verstopt neusgat als gevolg van een scheef neustussenschotje, heb ik besloten bij Maytec Nederland een halogenerator te kopen. Sinds die tijd is mijn klacht zo goed als verdwenen. Elke avond staat het apparaat een paar uur aan vóórdat ik ga slapen. En als ik bij zo’n periode van snotteren en traanogen bij de halogenerator ga zitten, gaat mijn verstopte neus open gaan en de traanogen verminderen ook. Ik merk heel goed hoe positief en snel het op mijn slijmvliezen werkt. Ik ben blij dus!

Mijn partner heeft continu keel/slikklachten. Sinds hij naast de Wolly halogenerator slaapt, heeft hij geen klachten meer.

Nu het allermooiste: mijn vader van 86 was afgelopen voorjaar erg kortademig en benauwd. Oorzaak: hartfalen, en waarschijnlijk heeft hij Corona gehad. Zijn einde was inzicht. Het was niet om aan te zien hoe benauwd hij was. Ik heb mijn halogenator bij hem neergezet en geadviseerd om deze driemaal per dag een uur of vier aan te zetten. Als een wonder knapte mijn vader zienderogen op. Nu wil en kan hij niet meer zonder. Daar hebben we laatst het bewijs van gekregen. Hij kreeg weer meer benauwdheidsklachten. We hebben toen de kristallen ververst en hij knapte ná één dag alweer op. Een wonderapparaat noemt hij het. Wie weet hoe het zonder onze halogenerator was afgelopen. Hij draait in ieder geval nog dagelijks op volle toeren…en mijn vader ook. Hij is dan ook niet van plan om zijn wonderapparaat terug te geven. Mijn partner krijgt ook weer last van zijn keel, dus er moet gauw een nieuwe komen, wij kunnen niet meer zonder Wolly halogenerator!”

Het verhaal van Eliza

“Jarenlang kampte ik met COPD-klachten en hoestklachten. Een ander probleem was het vasthouden van vocht. Vaak was ik benauwd. Het kostte me enorm veel energie. Net als veel andere mensen gebruikte ik uiteenlopende medicijnen. Van pufjes tot andere medicijnen, maar het hielp mij weinig. Ook mijn kinderen waren vaak verkouden. Sinds ik de Wolly halogenerator ’s nachts laat draaien zijn mijn klachten weg. Sterker, ik hoest niet meer en de verkoudheid is weg. Daardoor slaap ik beter en heb meer energie. Ook mijn kinderen zijn niet meer ziek geweest. Onze kwaliteit van leven is sterk verbeterd”.

Het verhaal van Astrid

“Ik ben mijn hele leven al astmapatiënt. Een groot deel van het jaar ben ik benauwd. Net als veel andere astmapatiënten gebruik ik veel medicatie, zoals prednison. Prednison is een middel dat tijdelijk helpt bij het verlichten van mijn klachten, maar dat op termijn niet goed is voor je lijf. Ik heb alles al geprobeerd om mijn astmaklachten te verhelpen. Van acupunctuur, bioresonantie therapie tot homeopathie. Zonder goed resultaat.

Totdat ik eind vorig jaar in contact kwam met Leo en zijn bedrijf Maytec Nederland. Ik huurde voor een maand de Wolly halogenerator en dat hielp vrijwel direct. Ik gebruik hem nu iedere dag tijdens mijn slaap. Als gevolg gebruik ik minder medicatie en mijn conditie en weerstand is ook beter. Ik ben er erg blij mee!”

Het verhaal van Rick

“Ik heb sinds 2018 Eosinofiel astma. In de loop der jaren zijn de klachten opgelopen tot dat ik zware benauwdheid met heel veel slijm in mijn longen had. Ik heb meerdere ontstekingen in mijn longen door deze astma.

Sinds ik begonnen ben met de Wolly generator en de WHR halogenerator, ben ik enorm opgekapt. Mijn longen zijn droog, ik adem makkelijker en ik kan weer slapen.

Na twee dagen was het resultaat meteen te merken! Deze apparaten zijn een aanrader en de investering waard!”

Het verhaal van Ramona

Toen ik ongeveer 1,5 week gestart was met de halotherapie behandeling merkte ik al verschil! Mijn oudste paard heeft veel meer lucht waardoor hij veel energieker is geworden. Hij zit beter in zijn vel. Van hoe sloom hij was.. doffe ogen, nergens zin in hebben naar een blij paard!

Mijn merrie heeft ieder jaar last van irritatie op haar hoofd. Hierdoor schuurt ze haar hoofd kaal, soms wel tot bloedens toe. Zelfs bij haar wordt de irritatie door de zouttherapie rustiger en begint er weer haar te groeien.

Het derde paard waarbij ik de halotherapie generator bij gebruik zat onwijs slecht in zijn vacht. Veel huidschilfers, een doffe en ruwe huid. Dit paard begint na de halotherapie weer super te glimmen en voelt al een stuk zachter aan. Praktisch geen huidschilfers meer!

Voor mij is dit echt een geweldige verbetering! Ik wilde dat ik de halotherapie eerder ontdekt had!