Is halotherapie geschikt voor paarden?

Zeker! Halotherapie voor paarden is veilig en levert veel gezondheidsvoordelen voor een paard. De gezondheid van je paard is natuurlijk ontzettend belangrijk en je doet er alles aan om je paard gezond en fit te houden. Probeer eens een zoutbehandeling en ervaar de voordelen zelf.

Wat is het verschil tussen de zoutkamer en zouttherapie thuis?

Het voordeel van zouttherapie thuis is dat de halogenerator in eigen bezit is en je het kunt gebruiken wanneer je wilt. Geen reiskosten naar de zoutkamer meer, geen constante uitgaven voor de halobehandeling en niet vastzitten aan de tijd van de behandeling.

Genieten van de halotherapie thuis, in het comfort van de eigen woning! De effecten van de zouttherapie met halogenerator is een perfect alternatief, omdat deze een constante zoutconcentratie afgeeft. Zo geniet u van de beste zouttherapie behandeling: voor het hele gezin.

Wat kost een halotherapie behandeling?

Het voordeel van halotherapie aan huis is dat u een zouttherapie kastje thuis kunt gebruiken. De Wolly kost €895 en de WHR €495 (excl. vloeistof). De halogenerator Wolly wordt geleverd met vloeistof voor circa 100 behandelingen.

Doordat u de halogenerator in huis heeft, heeft u geen reiskosten en bent u geen tijd kwijt aan een bezoek aan de zoutkamer. De aanschaf van halotherapie aan huis scheelt u dus al ruim 100 bezoekjes!

Meer lezen over de prijzen? Klik hier.

Is halotherapie geschikt voor mij?

Halotherapie is voor iedereen vanaf 6 maanden geschikt en helpt bij verschillende lichamelijke klachten. Zoutbehandeling helpt o.a. bij: COPD, Hooikoorts, luchtwegallergieën, astma, eczeem, psoriasis, bronchitis, rokershoest, keelontsteking, Cystric Fibrosis, bijholteontsteking, voorhoofdholteontsteking, oorontsteking, slijm in de longen, jeugdpuistjes / acne, verkoudheid.

Wat is Halotherapie?

Halotherapie, ook bekend onder de naam zouttherapie, is een vorm van natuurlijke geneeskunde waarbij gebruik wordt gemaakt van zout. Tijdens een behandelingssessie van halotherapie wordt er via een generator zout verneveld in een ruimte. Door het inademen van de vernevelde zoutdeeltjes kunnen veel positieve gezondheidseffecten ervaren worden.